TÜRKLER PUSULASINI KAYBEDİYOR

ÖGDÜLMİŞ

1759 senesi Mançu İmparatorluğu tarafından işgal edilen Doğu Türkistan, asırlardır bağımsızlığını elde etmek için milyonlarca şehit vermiştir. Doğu Türkistan’ın her köy ve kasabasından şehit veren aileler vardır, yalnız onların ne bir ismi vardır ne de bir mezarı, hepsi kara toprağı vatan tutmuştur. Yakup Beg ile Kaşgar Hanlığını kurmuş, geçen yüzyılda da iki kere cumhuriyet kurmayı başarmıştır.

Zamanında Hun imparatorlarının, Gök Türklerin ve Karluk, Uygur ve Oğuz hakanlarının at koşturduğu ve vatan yaptığı bu memleket 1949 senesinden buyana Komünist Çin istilasına maruz kalmıştır. Her fırsatta Doğu Türkistanlıları yok etmek için pusuda yatan Çinliler ufak bir bahane ile Türkleri idam etmeye hazır durmuşlardır. Milyonlarca daha gün yüzünü görmemiş Türk çocukları henüz annesinin karnındayken Çinliler tarafından öldürülmüştür. Allahın dinin öğrenebilmek için can atan birçok hoca ve talebe katledilmiştir. Yer üstü ve yer altı zenginlikleri çalmaları bir yana, defalarca nükleer denemeler yaparak Türkistan’ın doğasını yok etmeye yönelik cinayetler işlemiştir Çinliler.

2017 senesinden itibaren Çinliler uzun süredir planladığı Nazi kamplarını yürürlüğe sokmuştur. Çeşitli bahanelerle Türkleri kamplara alarak çeşitli işkencelere, maddi ve manevi kıskaçlara almıştır. Organlarının çalınmaları, bulaşıcı hastalıkların yayılması ve sesli işkenceler, tecavüz, buradaki günlük hayatın bir parçası haline gelmiştir. Anne babalarından ayrı kalan öksüz çocuklar da yetimhanelere toplanarak Çinlileştirilmekte ve işkence yapılmaktadır. Kamptan kurtulan Ömer Bek Ali ve başka akrabaları Nazi Kamplarına atılan Türkler uluslar arası medyaya konuşmuş ve bu katliamı dünya gündemine taşımıştır. Ancak ne Türk medyasından ne de Türkiye cumhuriyeti hükümetinden hiçbir ses çıkmamıştır. Anadolu Ajansı başta olmak üzere bütün medyalar Doğu Türkistan için Çin ağzıyla konuşmaya devam etmektedir. son günlerde NTV kanalında çıkan haberin bir başlangıç olması Türkistanlıların temennisidir.

Siyasi partilere gelince İYİ parti genel başkanı Sayın Meral Akşener ve Büyük Birlik Partisi lideri Sayın Mustafa Destici dışındaki parti liderleri de sessizliğini korumaktadır. Mazlumların hamisi olduğu iddia eden parti yönetiminden ve Türk dünyasının lideri olduğunu Türk milletinin bekasının koruyucusu olduğunu iddia eden bir diğer partiden de hiçbir ses seda çıkarmamaktadır. Adeta Çinlilerin bu soykırımına sağır kalmaktadırlar. Aslında bu partilerin liderleri Türk milletinin yön göstergesi olan Pusulayı kaybetmeyi göze çarpmıştır. Medyada Doğu Türkistan hakkında haber yapılmaması hakkında adeta yasak getirilmiştir. Vatandaşlar dahi büyüklerin bu suskunluğu karşısında şaşkına dönmüştür. Doğu Perinçek gibi yörüngesi Çin olan insanlar Çin’in uygulamalarını desteklemek babında adeta Uygur Türklerine hakaret niteliğinde cümleler sarf etmektedir. Doğu Türkistanlılar da hem muhafazakar hem milliyetçi yönetim ile bu Çin uydularının sanki anlaştığını düşünmektedir. Çinlilerin yeni işgal planlarının temellerini oluşturan Bir Kuşak Bir Yol Projesi eğer Doğu Türkistan’ı ezip geçerse Çin’in etkisi altında kalan Türk Cumhuriyetlerinin bekası da ağır bir tehlikeye girmiş olacaktır. Doğu Türkistansız bir Türk Birliği düşünenler de o zaman birlik için üye bulamayacaktır. Son başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın görevinin son dönemlerinde yaptığı açıklamalar Doğu Türkistanlıları derinden üzerek hükümetin tutumunu açıkça ortaya koymuştur. Vatanın savunanlar ne zaman terörist oldu, Filistinliler savunurken kahraman, Doğu Türkistanlılar savunurken terörist mi olacak. Bu çifte standart Müslümanlığın neresinden alındı.

Doğu Türkistanlılar soykırımla karşı karşıya kalırken aslı ve neslinin ne olduğu bilinmeyen bir sürü Çinciler kalemlerine sarılmış Uygur Türklerinin aleyhinde yazılar yazmağa ve propagandalar üretmeye başlamıştır. Peki Türkler ne yapmaktadır, bu millet Filistin’e gösterdiği hassasiyetin 1/100’ini Doğu Türkistan söz konusu olunca gösteremiyor. Acaba neden. Lafı Osmanlıya getireceksek, Osmanlıya kendi isteğiyle katılan son ülke Doğu Türkistan Kaşgar Hanlığıdır.

Türk kardeşlerim artık vicdanınızı mı kaybettiniz, Türk yurdu ölüme mi terk edildi. Pusulanızı kaybediyorsunuz. Arap ülkeleri yaparken anlarım, Pakistan yaparken anlarım Türkiye’nin de bunu yapmasına hiçbir anlam veremiyorum. Doğu Türkistan ölüyor, beraberinde Türk milletinin vicdanları da ölüyor. Biz bunlara şahidiz ey Türk milleti. Türk olmayan anlamaz ama… Türkler ölüyor.

Ama şunu bilin, Çinliler Doğu Türkistanlılardan o kadar korkuyor ki, arkasından milyarlarca nüfus ve milyonlarca silahlı güçleri varken, geceleri rahat uyuyamıyor. Türklerin yanından geçerken kalpleri sallanıyor. Bu toprakları işgal ettiklerini, milyonlarca insanı öldürdüklerini çok iyi biliyorlar. İşte bu yüzden tehdit gördüğü her kesi kafesin içine alıyorlar. Lakin Doğu Türkistanlılar tarihte de olduğu gibi bu kara günü atlatacak, Çinliler geldiği gibi arkasına bakmadan kaçıp gidecekler. Dünya korksa Çin denen vahşetten, Türk asla korkmaz. Susturulan o ezanlar okunacak, ay yıldızlı gök bayrak bir daha inmemek üzere Türkistan’ın semasında dalgalanacaktır. Daha yer yarılmadı, gök üstümüze çökmedi. Türkler kendinize gelin ve titreyin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *